Hitta din kontaktperson nu

menwedding.com

Födelsedatum:
Sexuella preferenser:

Söker :

Menade du user@domain.com ×

Jag är över 18. Jag har läst Villkor och Avtal, Integritetspolicy, Cookie policy, jag förstår & accepterar dem. Jag går även med på att få email med nyhetsbrev, kontouppdateringar, underrättelse och kommunikation från andra profiler, skickade av menwedding.com.

Dejting i Sverige

Dejting för homoseksuella män.

Premium homosexuella, Gay bröllop

471527 medlemmar online nu.

Många lever sina liv med pressade scheman och har inte mycket tid över till att hitta nya partners att börja dejta, då fungerar vår sida utmärkt genom att den ger dig ett väldigt enkelt sätt att snabbt och smidigt kunna komma i kontakt med nya spännande partners.

Många lever sina liv med pressade scheman och har inte mycket tid över till att hitta nya partners att börja dejta, då fungerar vår sida utmärkt genom att den ger dig ett väldigt enkelt sätt att snabbt och smidigt kunna komma i kontakt med nya spännande partners.

Fantiserar du om gay äventyr?

Kräver män sex? Ta reda på det! Är du en singel gay kille i Sverige som söker efter andra gay killar i din närhet? Hos oss kan du träffa massor av heta killar som letar efter precis samma sak som du. Oavsett om du bor i närheten av Malmö, Göteborg eller Stockholm kan du hos oss träffa killar i just din stad. Eller varför inte ta en resa för att gå på blind date med en het gay kille? Vi hjälper dig träffa honom, du gör resten.

Vi har samlat alla Sveriges gay killar på en och samma plats.

Det är så ute att gå på krogen. Nu är det du själv som väljer och inte slumpen. Visa att du kan ta kontroll genom att ta saken i egna händer och klicka dig igenom alla sidor fulla av heta gay killar på vår portal tills du hittar någon du gillar.

MenWedding.com är Nordens största community för Dig som är homo, samt för våra vänner.

Det är gratis att bli medlem, och du blir medlem på en gång! På MenWedding har du möjligheten att inom bara några sekunder och med bara några klick på musen komma i kontakt med hundratals andra roliga, intressanta och charmiga män från Sveriges alla hörn. Män som också vill ha någon att dela den ensamma vardagen och dess mörka och kalla vinterkvällar med. Män som är trötta på att vara ensamma och olyckliga.

Män som precis som du söker efter kärlek och lycka!

Här kan du hitta mannen som alltid står vid din sida, han som är där när allt känns tungt och svårt, han som du kan dela dina allra mest intima hemligheter med, han som du tillsammans med kan uppleva det äventyr som livet egentligen har att erbjuda.

MenWedding.com är dejting på internet med hög säkerhet. På MenWedding.com väljer du själv vem som ska få se dina foton och få veta ditt namn och din e-postadress. För vissa spelar det ingen roll och för andra är det väldigt avgörande eftersom de kanske är ovana med internetdejting eller värnar om sin integritet. Genom att låta våra medlemmar bestämma själva passar MenWedding.com alla gay singlar,alltså homosexuella män som vill hitta den rätte och du hittar med större sannolikhet din perfekta match.

Kärlek är mer än en tillfällighet.

Gör som så många andra och stäng kapitlet i ditt gamla och ensamma liv och bli medlem på MenWedding redan idag! Här kan du påbörja ett nytt och spännande kapitel i ditt nya liv, ett kapitel präglat av spänning, glädje och kärlek.


Gratis Registrering!

Gay bröllop

Gay bröllop

Dating Gays

För singlar som söker något mer än dejting. Seriös, trygg & träffsäker dejtingsajt. Berätta exakt vad du söker hos din partner? Matchmaking för homoseksuella män med höga krav. Få personligt matchade partnerförslag

100% manuellt granskade profiler


Kom igång nu!

Senaste Medlemmarna

chavagil86
Mexiko, San Marcos Tlacoyalco
ali alabidi
Libyen, Banghazi
Taquin
Taquin 63
Kanada, Montreal
Ford-13
Ford-13 67
Tyskland, Niederaichbach
shellou
shellou 33
Filippinerna, Cebu City
standart_guy
Bulgarien, Turgovishte
Diogo
Diogo 29
Brazilien, Penedo
moreno
moreno 35
Guatemala, Guatemala City
Mohammed Didarul Ala
Qatar, Doha
MICHAEL
MICHAEL 38
Hong Kong, Hong Kong
corvil
corvil 55
Ryssland, Komsomol'sk-na-Amure
robert38
USA, Manlius
GL
GL 38
Ryssland, Moscow
Nelsihno
Kuba, Havana
desgaea22
Brazilien, Porto Alegre
amphibolic
Schweiz, Zurich
tof
tof 51
Frankrike, Alencon
ulysse522
Belgien, Chatelet
enhenrik
Sverige, Uppsala
alex
alex 30
Mexiko, Mexico City
Em_jay
Em_jay 35
Filippinerna, Mandaluyong City
robertocozzarin
Italien, Pordenone
normale gast
Nederländerna, Venlo
AJ Gomez
Aruba, Oranjestad
Eirik
Eirik 37
Norge, Drammen
nahda
nahda 43
Egypten, Cairo