Hitta din kontaktperson nu

menwedding.com

Födelsedatum:
Sexuella preferenser:

Söker :

Menade du user@domain.com ×

Jag är över 18. Jag har läst Villkor och Avtal, Integritetspolicy, Cookie policy, jag förstår & accepterar dem. Jag går även med på att få email med nyhetsbrev, kontouppdateringar, underrättelse och kommunikation från andra profiler, skickade av menwedding.com.

Dejting i Sverige

Dejting för homoseksuella män.

Premium homosexuella, Gay bröllop

471539 medlemmar online nu.

Många lever sina liv med pressade scheman och har inte mycket tid över till att hitta nya partners att börja dejta, då fungerar vår sida utmärkt genom att den ger dig ett väldigt enkelt sätt att snabbt och smidigt kunna komma i kontakt med nya spännande partners.

Många lever sina liv med pressade scheman och har inte mycket tid över till att hitta nya partners att börja dejta, då fungerar vår sida utmärkt genom att den ger dig ett väldigt enkelt sätt att snabbt och smidigt kunna komma i kontakt med nya spännande partners.

Fantiserar du om gay äventyr?

Kräver män sex? Ta reda på det! Är du en singel gay kille i Sverige som söker efter andra gay killar i din närhet? Hos oss kan du träffa massor av heta killar som letar efter precis samma sak som du. Oavsett om du bor i närheten av Malmö, Göteborg eller Stockholm kan du hos oss träffa killar i just din stad. Eller varför inte ta en resa för att gå på blind date med en het gay kille? Vi hjälper dig träffa honom, du gör resten.

Vi har samlat alla Sveriges gay killar på en och samma plats.

Det är så ute att gå på krogen. Nu är det du själv som väljer och inte slumpen. Visa att du kan ta kontroll genom att ta saken i egna händer och klicka dig igenom alla sidor fulla av heta gay killar på vår portal tills du hittar någon du gillar.

MenWedding.com är Nordens största community för Dig som är homo, samt för våra vänner.

Det är gratis att bli medlem, och du blir medlem på en gång! På MenWedding har du möjligheten att inom bara några sekunder och med bara några klick på musen komma i kontakt med hundratals andra roliga, intressanta och charmiga män från Sveriges alla hörn. Män som också vill ha någon att dela den ensamma vardagen och dess mörka och kalla vinterkvällar med. Män som är trötta på att vara ensamma och olyckliga.

Män som precis som du söker efter kärlek och lycka!

Här kan du hitta mannen som alltid står vid din sida, han som är där när allt känns tungt och svårt, han som du kan dela dina allra mest intima hemligheter med, han som du tillsammans med kan uppleva det äventyr som livet egentligen har att erbjuda.

MenWedding.com är dejting på internet med hög säkerhet. På MenWedding.com väljer du själv vem som ska få se dina foton och få veta ditt namn och din e-postadress. För vissa spelar det ingen roll och för andra är det väldigt avgörande eftersom de kanske är ovana med internetdejting eller värnar om sin integritet. Genom att låta våra medlemmar bestämma själva passar MenWedding.com alla gay singlar,alltså homosexuella män som vill hitta den rätte och du hittar med större sannolikhet din perfekta match.

Kärlek är mer än en tillfällighet.

Gör som så många andra och stäng kapitlet i ditt gamla och ensamma liv och bli medlem på MenWedding redan idag! Här kan du påbörja ett nytt och spännande kapitel i ditt nya liv, ett kapitel präglat av spänning, glädje och kärlek.


Gratis Registrering!

Gay bröllop

Gay bröllop

Dating Gays

För singlar som söker något mer än dejting. Seriös, trygg & träffsäker dejtingsajt. Berätta exakt vad du söker hos din partner? Matchmaking för homoseksuella män med höga krav. Få personligt matchade partnerförslag

100% manuellt granskade profiler


Kom igång nu!

Senaste Medlemmarna

markie33
USA, Carson City
Slindsay1988
USA, Keyser
Ivan
Ivan 37
Thailand, Bangkok
Alisson
Alisson 32
Brazilien, Sao Leopoldo
Ari26
Ari26 30
Honduras, San Pedro Sula
see.henryk
Tyskland, Deggendorf
gabo14
gabo14 31
Spanien, Barcelona
asrael-espera
Tyskland, Augsburg
ali alabidi
Libyen, Banghazi
frederickdubonnet
Schweiz, Lausanne
mdmohid
mdmohid 38
FAE, Al `Ayn
Foreveralive
FAE, Dubai
alex
alex 32
Ecuador, Santo Domingo de los Colorados
pinkerst
Bulgarien, Sevlievo
pat
pat 41
Sydafrika, Johannesburg
ulysse522
Belgien, Chatelet
Vladimirff
Ryssland, Moscow
Jay_12
Jay_12 40
Australien, Brisbane
standart_guy
Bulgarien, Turgovishte
balme9
balme9 57
Spanien, Arona
Nelsihno
Kuba, Havana
enhenrik
Sverige, Uppsala
MICHAEL
MICHAEL 38
Hong Kong, Hong Kong
gayzsolti2
Ungern, Budapest
tof
tof 50
Frankrike, Alencon
michaeldecerf
Belgien, Liege